Final Exam Schedule 2017-2018

Caddo Magnet High School
Final Examination Schedule
May 14-17, 2018

Monday, May 14th

8:20 – 8:30                                          Homeroom/Attendance/Pledge/Announcements

8:30 – 10:15                                        1st  Period Examination

10:15 – 10:40                                      Break (All Students)

10:45 – 12:30                                      4th  Period Examination

12:30 – 1:00                                        Lunch (All Students)

1:00 – 3:50                                          Teacher Classroom Time

 

Tuesday, May 15th

8:20 – 8:30                                          Homeroom/Attendance/Pledge/Announcements

8:35 – 10:20                                        2nd  Period Examination

10:20 – 10:40                                      Break (All Students)

10:45 – 12:30                                      5th Period Examination

12:30 – 1:00                                        Lunch (All Students)

1:00 – 3:50                                          Teacher Classroom Time

 

Wednesday, May 16th  

8:20 – 8:30                                          Homeroom/Attendance/Pledge/Announcements

8:35 – 10:20                                        3rd  Period Examination

10:20 – 10:40                                      Break (All Students)

10:45 – 12:30                                      6th Period Examination

12:30 – 1:00                                        Lunch (All Students)

1:00 – 3:50                                          Teacher Classroom Time

 

Thursday, May 17th  

8:20 – 8:25                                          Homeroom/Attendance/Pledge/Announcements

8:25 – 8:40                                          1st Period Class (15 minutes)

8:45 – 10:30                                        7th Period Examination

10:35 – 10:50                                      2nd Period Class (15 minutes)

10:55 – 11:10                                       3rd Period Class (15 minutes)

11:15 – 11:30                                        4th Period Class (15 minutes)

11:35 – 11:50                                        5th Period Class (15 minutes)

11:55 – 12:10                                        6th Period Class (15 minutes)

12:10 – 1:00                                          Lunch (All Students)

1:00 – 3:50                                            Teacher Classroom Time